Servicii

Coroane integral ceramice intr-o singura sedinta CEREC CAD/CAM

amprentare digitala

proiectare 3D

frezare a blocurilor ceramice in sistem CAD/CAM

     Coroane integral ceramice intr-o singura sedinta CEREC  CAD/CAM

amprentare digitala

proiectare 3D

frezare a blocurilor ceramice in sistem CAD / CAM2

    Coroane integral ceramice intr-o singura sedinta CEREC  CAD/CAM

amprentare digitala

proiectare 3D

frezare a blocurilor ceramice in sistem CAD / CAM

Implantologie

O consultatie atenta si o planificare minutioasa a interventiei va oferi rezultate maxime, atat estetic, cat si medical. Cazurile complexe se tratateaza de asemenea cu ajutorul implanturilor dentare, lucrarilor telescopate sau puntilor de zirconiu pe implanturi. Astfel, cazuri a caror rezolvare pana nu demult presupunea proteze mobile, acum pot fi tratate cu lucrari fixe, cimentate, confortabile, estetice si pe care le vei simti “ca pe dintii tai”.

 

Chirurgie laser

Rezolvam problemele legate de tesuturile moi cu laserul Biolase EPIC X direct in cabinet fara sangerare, disconfort post-operatoriu si alte efecte secundare negative specifice bisturiului, electrocauterului sau a altor lasere dioda mai putin eficiente.

Gingivectomia realizata cu EPIC X este ideala pentru pacientii cu inflamatie gingivala cronica si respiratie urat mirositoare. In acest fel, pacientul poate sa igienizeze foarte bine toate suprafetele dentare, inclusiv cele aflate intre bracket si gingie.

      Estetica dentara

De ce sa faci sacrificii pentru frumusete? Cu noul sistem de fatete ceramice realizate in cabinet cu ajutorul sistemului CEREC poti da zambetului tau stralucirea si frumusetea dorita, protejand dintii in acelasi timp.

Sunt realizate dintr-un portelan durabil si foarte rezistent si pot fi la fel de subtiri precum lentilele de contact. Metoda de aplicare este minim invaziva, respectiv sunt aplicate direct pe dinte, nu necesita anestezie si nici nu exista riscul unor sensibilitati ulterioare.

           Ortodontie

Dinti ingramaditi, spatiati, rotiti sau pozitionati gresit? Ocluzie defectuasa, dureri articulare, dureri de cap? Bruxism, postura corporala defectuasa? Estetica zambetului nesatisfacatoare? Toate acestea ar putea avea aceeasi rezolvare: tratamentul ortodontic.

Ortodontia este partea stomatologiei care se ocupa de alinierea si armonizarea pozitiei dintilor pentru a obtine o ocluzie (muscatura) echilibrata si corecta. Medicul specialist ce realizeaza aceste tratamente se numeste ortodont. Drept urmare, nu orice medic poate realiza aceste tratamente. De asemenea, este de la sine inteles ca nu aparatele dentare in sine aliniaza dintii, ci medicul face aceasta cu ajutorul aparatelor.

Rx +Tratament laser

Pentru un diagnostic corect sau pentru verificarea unui tratament, clinica noastra este dotata cu aparat radiologic digital,  cu radiatii minime, dar cu o calitate excelenta a imaginii obtinute.

In acest fel, drumurile spre centre de radiologie nu mai sunt necesare. In stomatologia moderna, imagistica ofera linistea, siguranta si garantia unui tratament precis si corect.

Sistemul Laser de Înaltă Intensitate BTL ofera un tratament foarte eficient pentru o gama variata de indicatii clinice și recuperare post operatorie. Realizeaza o penetrare adanca în țesut , asigurand efect terapeutic maxim prin eliminarea imediata a durerii.