Click aici pentru un tur virtual al cabinetului.
Infiintat in 1996 de catre
dr. CORINA PACURARIU
medic specialist stomatolog,
doctor in stiinte medicale
Centrul stomatologic DENTALUX va sta la dispozitie cu o echipa de medici specialisti, care prin daruire fata de profesiune si oameni dezvolta o relatie de incredere si colaborare pe VIATA. DENTALUX este partenerul tuturor societatilor care doresc sa incheie contracte de colaborare pentru servicii stomatologice in regim de abonament.
Cele 3 cabinete ale centrului stomatologic DENTALUX sunt dotate cu aparate stomatologice de ultima generatie ce permit abordatea tratamentelor de cea mai inalta complexitate.
Consultatia cu ajutorul camerei intraorale cat si posibilitatea realizarii radiografilor dentare in cadrul centrului nostru ne conduc la diagnosticarea rapida si precisa a diferitelor afectiuni Succesul diverselor tratamente aplicate este asigurat de utilizarea celor mai performante materiale ale firmelor in domeniu Utilizarea terapiei laser grabeste procesele de vindecare si defintiveaza tratamentele conservative si chirurgicale Metodele de presterilizare si sterilizare cu agenti chimici specifici si temperaturi inalte elimina orice risc de contaminare cu HIV, hepatita B sau C, TBC sau alte boli transmisibile
Powered by TerraSoft
 
Copyright 2006 © DENTALUX